Vliegtickets Polen

Vliegtickets steden in Polen

Zoek je vliegtickets naar Polen? Zoek niet verder, hier zit je goed! Hieronder staan de steden in Polen waarvoor wij de goedkoopste tickets hebben kunnen vinden. Klik op de links om de goedkoopste tickets te vergelijken. Ook krijg je meer tips om geld te besparen die van toepassing zijn voor die specifieke stad.

Hoe boek je de goedkoopste vliegtickets naar Polen?

Voor je vliegtickets naar Polen hoef je niet veel geld kwijt te zijn. Met een vliegticket vergelijker en een paar trucjes kun je al snel €100 euro besparen op de kosten. Bovenaan deze pagina vind je zo’n vergelijker, en we vertellen je ook 3 tips om geld te besparen.

CheckinVliegtickets.nl Vergelijker

Speciaal voor de bezoekers van onze website hebben we onze eigen vliegticket vergelijker gemaakt. Deze vind je dus bovenaan deze pagina.

In de vergelijker vul je de nodige informatie in: vertrek- en aankomstdatum, locatie van vertrek en bestemming en het aantal passagiers. Vervolgens klik je op de rode knop. De vergelijker gaat dan in ongeveer 10 seconden opzoek naar alle beschikbare vliegtickets en sorteert ze van goedkoop naar duur.

Op die pagina staan alle tickets die voldoen aan jouw criteria. Je kunt de tickets sorteren op tarief, reistijd, en hoe laat de vlucht vertrekt. Zo vind je de tickets die het goedkoopst zijn en voldoen aan jouw wensen.

Zoals je ziet in de afbeelding hierboven heeft de vergelijker retourtickets gevonden naar Krakau voor maar €19 per persoon. Er zijn ook duurdere tickets te zien, die zijn wellicht meer geschikt als je op een ander tijdstip moet vliegen. Op de pagina van de vergelijker kun je verder sorteren op onder andere prijs en vluchtduur om de beste match te vinden.

Zodra je de beste vliegtickets hebt gevonden kun je ze boeken via de oranje ‘Boeken’ knop. Je wordt dan doorgestuurd naar de website van het reisbureau. Het kopen van tickets via onze vergelijker is geheel zonder risico: we laten je alleen aanbiedingen van de grootste en meest betrouwbare reisbureaus ter wereld zien.

Nog 3 tips voor goedkopere vliegtickets naar Polen

Naast onze vergelijker gebruiken, kun je ook gebruik maken van een aantal simpele trucs om geld te besparen op je vliegtickets. Deze trucs gaan slim om met de manier waarop airlines hun prijzen berekenen. Een simpel voorbeeld is om niet in de zomervakantie te boeken omdat de vraag naar tickets dan heel hoog is.

Vlieg vanaf Eindhoven Airport

Naar Polen kun je vliegen vanaf Amsterdam of Eindhoven. Wat opvallend is, is dat de vluchten naar Polen altijd goedkoper zijn als je vanaf Eindhoven vliegt. Voor elke stad in Polen is een vlucht vanaf Eindhoven meestal zo’n €100 goedkoper, en soms zelfs meer.

Boek 5-8 weken van tevoren

Als je naar Polen vliegt, is het over het algemeen het goedkoopst als je de tickets 5 tot 8 weken van tevoren boekt. Dit geldt voor de meeste Europese landen in de buurt van Nederland. De exacte data hiervoor is niet meer beschikbaar, maar houd 5 tot 8 weken aan als een vuistregel voor het boeken van je tickets. Hieronder zie je een voorbeeld van vluchten naar Londen.

Overigens betekent dit niet dat je altijd de goedkoopste tickets vind als je 5 tot 8 weken van tevoren boekt. Wel betekent het dat je gemiddeld goedkoper uit bent dan wanneer je bijvoorbeeld een week van tevoren boekt.

Goedkoopste maand is per stad anders

De meeste mensen weten wel dat de prijzen van vliegtickets erg verschillen per maand vanwege vakanties. Dan is er meer vraag naar tickets dan normaal, dus stijgt de prijs. Er zijn echter nog veel meer factoren die invloed hebben op de prijs, welke ook verschillen per stad. Op de vraag welke maand het goedkoopst is om vliegtickets naar Polen te boeken, kunnen we dus geen eenvoudig antwoord geven. Check hiervoor de links bovenaan deze pagina en zoek de stad waar je naartoe wilt vliegen.