Vliegtickets Spanje

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Spanje

Vliegtickets naar Spanje hoeven helemaal niet duur te zien. Voor zo’n 50 euro kun je al in het land van de zon zitten. Zulke goedkope tickets vind je echter niet zomaar, je moet dan wel weten waar je moet zoeken. Ook zijn er een aantal trucjes die je in je voordeel kunt gebruiken om geld te besparen op je tickets. Op deze website leggen we je uit waar je je tickets het beste kunt kopen, en de trucs om zoveel mogelijk geld te besparen.

Vliegticket vergelijker

Wij hebben zelf een vergelijker voor vliegtickets geprogrammeerd die jij kunt gebruiken om te besparen op de kosten van je vlucht. Je vind de vergelijker altijd bovenaan de pagina. Je hoeft alleen de nodige gegevens zoals een vertrekdatum en bestemming in te voeren. Daarna kun je op de rode knop klikken en verschijnt er een pagina waarop alle mogelijke vliegtickets met jouw criteria te zien zijn.

Vliegtickets Engeland

Op die pagina staan alle tickets die voldoen aan jouw criteria. Je kunt de tickets sorteren op tarief, reistijd, en hoe laat de vlucht vertrekt. Zo vind je de tickets die het goedkoopst zijn en voldoen aan jouw wensen.

Als je op deze pagina de tickets hebt gevonden die bij jouw passen klik je op de oranje knop ‘Boeken’. Je wordt dan doorgestuurd naar de website van het reisbureau waar je de tickets kunt kopen. Het kopen van de tickets is geheel risicovrij. In onze vergelijker zul je alleen tickets te zien krijgen van de grootste en meest betrouwbare reisbureaus van Europa.

Hoe je de goedkoopste tickets naar Spanje vind

Zoals we eerder al zeiden zijn er een aantal trucs om goedkopere tickets te kopen. Dit heeft te maken met hoe de luchtvaartbedrijven de prijzen van hun vliegtickets berekenen. Bedenk je bijvoorbeeld dat in periodes van vakanties de prijzen van de tickets meestal flink omhooggaan.

Waar minder mensen vanaf weten is dat het ook nog uitmaakt hoe ver van tevoren je de tickets boekt. Het aantal weken voor vertrek dat je boekt maakt altijd uit voor de prijs, maar hoeveel weken je van tevoren moet boeken verschilt per bestemming.

Boek 7 weken van tevoren

Als je naar Spanje vliegt ben je altijd goedkoper uit als je je tickets niet de week van vertrek koopt maar eerder. Wij hebben voor alle vliegvelden in Engeland gekeken wanneer je het beste je vliegtickets kunt bestellen. Over het algemeen is dit 7 weken van tevoren. Je betaalt dan gemiddeld de helft van wat je zou betalen als je wacht met boeken tot de week van vertrek. Dit is een makkelijke manier om veel te besparen.

Als je tickets naar Spanje koopt, doe dat dan altijd eerder dan de week voor vertrek. Je bespaart heel veel geld door je tickets op tijd te kopen. Je moet echter ook niet té vroeg zijn, want dan betaal je ook extra.

Het perfecte moment om je vliegtickets naar Spanje te kopen is 4 tot 6 weken voor vertrek. Wanneer je de tickets precies moet kopen hangt af per vliegveld van aankomst, maar 4 tot 6 weken is over het algemeen het voordeligst voor alle bestemmingen in Spanje.

Zoals je ziet in de afbeelding hieronder betaal je gemiddeld 140 euro voor een vlucht naar Barcelona als je de tickets 4 weken van tevoren boekt. Als je besluit te wachten tot de week van vertrek betaal je meer dan 50% extra, namelijk 212 euro.

Natuurlijk is het mogelijk om nog goedkopere tickets te boeken, maar in dit geval hebben we het over de gemiddelde ticketprijzen. Om te weten hoe je de goedkoopste tickets kunt kopen naar de stad waar jij heen vliegt, bekijk dan de pagina die we over die stad hebben geschreven op onze website. Je vind de steden waarover we hebben geschreven onderaan deze pagina.

De goedkoopste maand verschilt per stad

Het is algemeen bekend dat de prijzen van tickets erg verschillen per maand vanwege de toegenomen vraag in de vakantieperiodes. Op de vraag welke maand dan het voordeligste is voor jouw bestemming, kunnen we dan ook geen eenduidig antwoord geven.

Daarom hebben we voor bepaalde steden aparte pagina’s geschreven. Op die pagina’s vind je voor een specifieke stad hoe je de goedkoopste tickets kunt boeken. Je vind alle steden die we onderzocht hebben onderaan deze pagina.

Vliegtickets Spanje per stad

Dit zijn de steden in Spanje waarvoor wij de goedkoopste vliegtickets hebben gevonden. Volg de links om te zien hoe je de goedkoopste tickets naar deze stad kunt boeken.

Goedkope Vliegtickets Barcelona

Vliegtickets Barcelona

Vind nu goedkope vliegtickets naar Barcelona

Goedkope vliegtickets Madrid

Vliegtickets Madrid

Vind nu goedkope vliegtickets naar Madrid