Categorieën
Caribisch Nederland

Vliegtickets Bonaire

Zoek je vliegtickets naar Bonaire? Hier vind je wat je nodig hebt! Wij laten je de goedkoopste vliegtickets zien en geven je meer informatie omtrent vluchten naar Bonaire.

Goedkope vliegtickets Bonaire

Gemiddeld kosten vliegtickets naar Bonaire zo’n €500 euro. Maar let op! In de toeristische periode kunnen tickets zo het dubbele kosten. Echter, als je een beetje onderzoek doet kun je al gauw honderden euro’s besparen!

Voor je vliegtickets wil je natuurlijk niet teveel betalen. De meest geschikte manier om de goedkoopste vliegtickets naar Bonaire te boeken is door een vliegtickets vergelijkingssite te gebruiken. En je hebt mazzel, je hebt er nu een voor je neus! Bij ons kun je alle vluchten naar Bonaire met elkaar vergelijken en de goedkoopste boeken. 

Naar Bonaire kun je eigenlijk het beste vliegen in de maand mei. De tickets zijn dan gemiddeld het goedkoopst: €475. In de zomerperiode betaal je het meest voor je vlucht. Je betaalt dan gemiddeld zo’n €1000!

goedkope vliegtickets bonaire

Wanneer kun je het best je vlucht naar Bonaire boeken?

Hoe vroeg van tevoren je de vliegtickets kan grote impact hebben op de kosten van je tickets. Je betaalt meestal het meest als je een week van tevoren, of in dezelfde week boekt. Om zo min mogelijk te betalen kun je het best 2 weken van tevoren je tickets regelen. De prijs van een kaartje is dan gemiddeld €559 . Ter vergelijking: als je de week van vertrek je tickets koopt, ben je al snel 200 euro duurder uit.

goedkope vliegtickets bonaire

Vliegmaatschappijen Amsterdam – Bonaire

Vanaf Schiphol vliegen er twee maatschappijen naar Bonaire: KLM en TUI. Beide vliegtuigmaatschappijen vliegen dagelijks, en elke twee weken. Als je goedkopere tickets wilt boeken is het een tip om te letten op de kortingsweken van deze bedrijven. Zo kun je in de KLM Werelddeal Weken goed scoren, en de TUI Ticket Sale kent ook vaak mooie kortingen.

De vlucht naar Bonaire

Het eiland Bonaire ligt in de Caribische zee. Het is onderdeel van de zogenaamde Benedenwindse Eilanden, en het is onderdeel van de Antillen. Aruba, Bonaire en Curacao zijn samen de beroemde ABC eilanden. Bonaire wordt ook wel Diver’s Paradise genoemd omdat er zoveel duikplekken te vinden zijn op het eiland. Deze plekken zijn vaak ook geschikt voor snorkelaars. Het is er 99% van de tijd geweldig weer, en de sfeer op het eiland is heel laid back. Na een vakantie op Bonaire voel je je bij thuiskomst weer helemaal opgeladen!

Als je naar Bonaire vliegt kan dat met of zonder tussenstop. De tussenstop kan inhouden dat je op de heenweg een stop maakt op Aruba. Na die stop is het nog een half uurtje vliegen naar het vliegveld van Bonaire: Flamingo Airport. Op de terugweg stop je dan ook nog op Aruba. Daarna vlieg je door naar Schiphol. Het is niet zo lang vliegen tussen de eilanden, maar alles bij elkaar zorgt een tussenstop toch voor 1 tot 1.5 uur extra reistijd.

Wil je meer informatie over reizen naar Bonaire? Neem dan eens een kijkje op de website van onze collega’s: Bonaire reisinformatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *