Categorieën
Spanje

Vliegtickets Malaga

Bent u op zoek naar goedkope vluchten naar Malaga? Alle vluchten naar Malaga, die zowel vanuit Nederland als België vertrekken, vind je vaak op deze pagina. 

U krijgt hier informatie over hoe u een goedkope vlucht naar Malaga kunt vinden. En wat luchtvaartmaatschappijen directe vluchten naar Malaga bieden. Kortom alles om een ​​goedkope vlucht naar Malaga op te zoeken. 

Directe vluchten naar Malaga vanuit Nederland en België

Het vliegtuig is dat het snelst dankzij Malaga te bereiken. Er zijn dagelijkse vluchten vanuit zowel Nederland als België. Malaga heeft een eigen luchthaven vlakbij het bruisende centrum van de stad.

De luchthaven van Malaga is bovendien de bestemming waar je op vakantie vliegt naar een van de badplaatsen aan de Costa del Sol. Malaga is bovendien ideaal als startlijn voor een rondreis door Andalusië. Er is een goed aanbod aan autoverhuurbedrijven op de luchthaven. 

Vluchten naar Malaga

Als u Malaga vanuit Nederland of België wilt bezoeken, zijn er verschillende vertrekmogelijkheden. Het aanbod van vliegtickets naar Malaga is vrij groot. Het is het waard om vergeleken te worden.

Welke vluchten gaan van Nederland naar Malaga? 

Vanaf de volgende luchthavens in Nederland boek je tickets voor een directe vlucht naar de luchthaven van Malaga: 

 • Schiphol Amsterdam – directe vluchten naar Malaga met Transavia, Ryanair, easyJet en Vueling Airlines
 • Eindhoven Airport – Transavia en Ryanair 
 • Rotterdam The Hague Airport – directe verwijzing naar Transavia 

Welke vluchten gaan van België naar Málaga?

 • Zaventem Brussels Airport – Brussels Airlines, Ryanair en TUI fly 
 • Brussels Charleroi Airport – keuze tussen Ryanair en TUI fly 
 • Luchthaven Oostende – TUI fly vliegt van hier naar Malaga. 
 • Luchthaven Luik – luchtvaart naar Malaga met TUI fly 
 • Luchthaven Deurne, Antwerpen – TUI fly

Luchtvaartmaatschappijen die naar Malaga vliegen

Zoals je hierboven hebt gezien gaan er verschillende luchtvaartmaatschappijen naar Malaga. Hieronder zie je voor elke luchtvaartmaatschappij de directe vluchten naar Malaga. 

Vliegen naar Malaga kan met: 

 • Transavia 
 • TUI fly 
 • Ryanair 
 • Brussels Airlines 
 • easyJet 
 • Vueling 

Goedkope vliegtickets Malaga per luchtvaartmaatschappij vind je hieronder.

Goedkope vliegtickets naar Malaga per luchtvaartmaatschappij

Goedkope vluchten Malaga per maatschappij vind je hieronder. Ontdek de meest gunstige ticketprijzen per luchtvaartmaatschappij. 

Vliegtickets Malaga boeken? Zo ontdek je vaak een goedkope vlucht.

Zou het zeker een goedkoop vliegticket zijn? Probeer dan zo vroeg mogelijk uw vlucht naar Malaga te boeken. Price Fighters bieden regelmatig korting op de luchtvaart. 

Zodra u weet waar u zich op Malaga bevindt, is het aan te bevelen om ook uw hotel in Malaga vooraf te bestellen. Malaga is inmiddels populair als zonnige stedentrip. Hoe dichter bij de opgegeven vertrekdatum, hoe hoger de hotel- en ticketprijzen. 

Retourvlucht Malaga

Waarschijnlijk gaat u na uw vakantie ook weer een keer terug ontvangst. Een retourvlucht Malaga is goedkoper dan twee keer één vlucht boeken. het is daarom aan te raden om gelijk een retourticket te boeken.

Last minute vliegen naar Malaga? Goed om te begrijpen

Wilt u op het elfde uur een goedkope vlucht naar Malaga boeken? Dan is het goed om te weten in welke maanden de luchtvaart en / of hotels duurder zijn.

 
Van april tot en met oktober is dat de prijs van kaartjes op het ruimst. dit tijdperk is dat de heetste tijd om Malaga te bezoeken onder toeristen. 


Ticketprijzen schieten zelfs tijdens de varsity-vakanties aanzienlijk omhoog. Een redelijk last-minute naar Malaga is niet gemakkelijk te vinden. 

Wanneer zijn tickets naar Malaga minder voordelig?

Buiten de hierboven genoemde periodes zijn er evenementen in Malaga om er zeker van te zijn dat de kosten hoger zijn dan normaal. Boek je rond deze evenementen, dan kan het moeilijk zijn om te goedkoop naar Malaga te vliegen. Hotels zijn voor bijna 90% bezet op grote festivals. De kamers die overblijven, zijn belangrijk voor de waarde.


Dit kun je verwachten tijdens de Semana Santa (week voor en tot en met Pasen), de week van Feria de Málaga (half augustus) en rond Kerst en Nieuwjaar. 

De beste kans op redelijke vluchten naar Málaga 

Misschien een open deur, maar na het toeristenseizoen zijn kaartjes naar Málaga goedkoper.

Het seizoen in Malaga begint overigens niet gelijk na augustus. Houd er rekening mee waarmee zelfs in september en oktober populair zijn. je zult in deze maanden veel reizigers zien die niet afhankelijk zijn van de reguliere vakanties. de herfst in Malaga is namelijk erg gezellig. 

Met uitzondering van de feestdagen, heb je in de winter de eenvoudigste kans op goedkope reizen van elf uur naar Malaga. een vakantie in Malaga in de winter is geen vervelend idee. Het klimaat blijft altijd tonnen aangenamer dan in Noord-Europa. De Malagueños houden de stad zelfs in deze tijd van het jaar in leven, maar er zijn tonnen minder toeristen.

Kies een ongebruikelijke dag of tijd voor je vlucht

Malaga is inmiddels populair als stedentrip. We zien daarom veel reizigers die net voor het weekend aankomen en net na het weekend of op zondag weer terug vliegen. Je kan je voorstellen dat vliegtuigen op deze momenten goed gevuld zijn.

Kies je voor een vertrek naar Malaga op zondagochtend, dan is de kans groot dat je voordeliger vliegt dan bijvoorbeeld op donderdagavond of vrijdag. Ook midden in de week zie je regelmatig goedkope vliegtickets naar Malaga.

Malaga vlucht en hotel samen boeken? Let op!

Zoek je naar: ‘last minute Malaga vlucht en hotel’, dan kom je volop aanbiedingen tegen. Bedenk vooraf goed waar je wilt verblijven. Wil je echt een stedentrip naar Malaga boeken? Informeer dan goed of je hotel echt in Malaga centrum ligt.

Ligt je verblijf wel echt in Malaga stad?

Bij een groot deel van deze zogenaamde pakketreizen is de overnachting vaak geregeld in één van de badplaatsen aan de Costa del Sol. Zeker in de wintermaanden zijn hotels hier minder druk bezet en daardoor voordeliger. Ze worden als reis naar Malaga aangeboden, maar in praktijk komt het regelmatig voor dat je verblijft in één van de andere plaatsen aan de Costa del Sol.

Ze liggen wel in de provincie Malaga en je vliegt op Malaga airport, dus in die zin klopt het. Maar verwacht je in Malaga stad te verblijven? Dan is dit wellicht een onverwachte tegenvaller. Kortom check altijd vooraf het adres van het hotel als je echt voor een citytrip wilt gaan.

Transfer van vliegveld naar Málaga centrum en de Costa del Sol

Wil je direct na je vliegreis comfortabel en snel naar je accommodatie? Het is mogelijk om een privé transfer op Málaga airport te reserveren. Het fijne is dat je dit volledig in het Nederlands kunt regelen.
Je geeft de je vluchtnummer en verwachte aankomsttijd. Op de gewenste tijd staat je privétransfer gereed bij de aankomsthal van het vliegveld.

Het reserveren van een privé transfer is ook mogelijk voor andere plaatsen aan de Costa del Sol en Andalusië. Reis je met een groep? Dan is dit ook mogelijk. Het transferbedrijf zet dan een (mini) bus in.

Hoe lang duurt de vlucht naar Malaga?

Je doet er ongeveer 3 uur over om van Amsterdam Schiphol naar Malaga te vliegen. Als je geluk hebt en de wind staat goed dan kun je er wel eens 2,5 uur over doen.

Welke vliegvelden heeft Malaga?

Malaga heeft slechts één luchthaven, Malaga Airport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *