Categorieën
Spanje

Vliegtickets Murcia

Goedkope vliegtickets naar Murcia

V skies Murcia vanuit Antwerpen of Brussel met Tuifly books. Deze goedkope luchtvaartmaatschappij vliegt meerdere keren per week naar het huidige Madrid in de regio Murcia met een gelijkwaardige naam.

Vliegen naar Murcia San Javier Airport of, Aeropuerto Murcia San Javier zoals ze beweren in Spanje, was tot voor kort ook non-stop mogelijk vanuit Eindhoven met Ryanair. Maar helaas begint deze luchtvaartmaatschappij 2019 met vluchten naar Murcia vanuit Nederland. De Antwerp Tuifly-vlucht is bovendien een uitstekend alternatief. dit is vaak een hele fijne vlucht en een leuk klein vliegveld voor vertrek (voor degenen die in het zuiden van Nederland of België slapen is dit vaak een aanrader). 

Is er een directe vlucht Murcia vanuit Amsterdam?

Vanuit Amsterdam zijn er geen directe vluchten naar Murcia, als je Murcia tickets boekt vanuit Amsterdam – bijvoorbeeld bij de Engelse luchtvaartmaatschappij British Airways, heb je altijd eerst een vlucht naar Barcelona en een transfer daarheen. 

Snel en goedkoop vliegen naar Murcia vanaf Amsterdam, Düsseldorf of Rotterdam?

Kies dan niet voor een vliegticket naar Murcia maar voor vliegtickets naar Alicante. Deze luchthaven ligt op slechts een half uur rijden van Murcia en er zijn dagelijks meerdere vluchten vanuit Amsterdam (ook directe vluchten!). De luchthaven van Alicante ligt ongeveer 40 kilometer van Murcia. 

Stedentrip Murcia, wat zijn de bezienswaardigheden?

Murcia ligt in het zuidoosten van Spanje en werd gesticht in het jaar 825 na Christus. opgericht ten tijde van de Moorse heerschappij uit Spanje. Murcia heeft dan ook veel Arabische invloeden in onder meer de prachtige architectuur. Een langere reis naar Murcia? Wat je niet mag missen is de kathedraal van Murcia, die is gemaakt in gotische stijl. daarnaast is de Puento de los Peligros zeer aan te bevelen, dit is vaak een prachtige brug, wat bovendien de oudste brug van Murcia is. 

Waarom een ​​vakantie boeken in Murcia?

Murcia ligt vlakbij de Spaanse kust, en dit omvat een voortreffelijk klimaat. Van mei tot oktober is de temperatuur overdag boven de 20 graden, in juli is 29 graden niet zo gek! in de wintermaanden is het overdag nog steeds rond de 16 graden Celsius, maar de nachten zijn vaak tonnen koeler. In Murcia regent het niet veel, zeker in de zomermaanden is de kans op regen nihil. 

Goedkope vliegtickets naar Murcia? 5 tips: 

  • Vind goedkope tickets Murcia? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe goedkoper: speel samen met je vluchtdagen om de voordeligste vliegtickets Murcia te vinden!
  • Goedkope vluchten naar Murcia? check in voor de Flight-Alert service vanaf onze website en dat we u op de hoogte zullen houden van alle nieuwe Murcia vluchtaanbiedingen! Nieuw: kies voor vluchten die vertrekken vanuit Nederland, België of Duitsland 
  • Vluchten van elf uur naar Murcia zijn vaak goedkoop in het laagseizoen. behalve goedkope vluchten naar Murcia tijdens een vakantie die je vroeg moet boeken! 
  • Een voordelig retourticket naar Murcia boeken? Wij verzamelen niet alleen vluchttarieven voor u, maar ook alle kortingscodes. ziet men een euroteken achter een prijs? Klik erop om na te gaan wat de actiecode of promotie is. 
  • Goedkope vlucht Murcia in 2020/2021? Bepaal wat de meest kosteneffectieve vluchtdag is en kies deze voor retour! 

Handige info voor uw vlucht naar Murcia

Wat is de meest kosteneffectieve vlucht die ik kan vinden naar Murcia?  

Voor minder dan 82 euro per persoon vind je vluchten naar Murcia, ondersteund vanaf waar je vertrekt. Gemiddeld kosten vluchten naar Murcia ongeveer 208 € / pp. Reizigers die besluiten om te vertrekken vanaf Amsterdam Airport en de mooiste luchthaven van Murcia, Corvera Airport, moeten bereiken, betalen al vanaf 210 € per persoon. /per persoon.

Wat is het meest geschikte vliegveld om naar toe te vliegen als je Corvera bezoekt? 

Bijna 40% reizigers naar Corvera vaker dan de andere stad in Murcia. Wanneer u naar Corvera reist, is Alicante Airport meestal de meest geschikte luchthaven om naartoe te vliegen. Als je vanuit Amsterdam komt, is het meestal en het voordeligst om van Amsterdam Airport naar Alicante Airport te vliegen. Deze route heeft vaak prijzen variërend van 47 euro per persoon. De prijzen kunnen echter ook hoger zijn, ondersteund door uw reisplannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *